Saturday, August 27, 2011

Tua tapi muda

Ala2 gangster ch0mel


saya dah besar lah
da 2pul0h tettt,.
tapi
kenapa saya susah nak dapat

BAJU RAYA YG DA SIAP DA TU

Kenapa??
Why??
Wei shenme??

had0i!
hen lei~

baju kurung kne tempah
mn nak sempat da weyhh,.

tu la,.gangster sgt xm0 tempah awl2 cm biasa,.brangan nak beli baju krung siap
hamek k0 dktechic! wahahaha huuuuu~

cikpuan aishah ckp,.'am0i xpyh baju krung,.mcm xbiasa lak pkai jeans n t'shirt time raya, xpun pkai je g0wn cm time kecik dlu,.hahaha' {gelak mafia


aiya,.0ver you nak pkai g0wn ala2 princess wannabe mcm time kecik2 dlu,.perli tuu,.
'Tya nak la jugak jadi gadys melayu terakhir ma 0ii'

xpe,.es0k g serveyy lagi,.
yeah!tingkatan usaha,.
mari berperanggggg merebut bajuu ryaaa
g0t t0 be gang sta!



*wei shenme = kenapa       hen lei = sgt letih


cikhaty:  agak2 sempat ke nak membeli bju laye,.kueh l0m siapkan, kek lagi,.had0ii,.mmg kne bebel dgn cikpuan aishah la cmnieeee,...incikkk apekkk,.tlggg...-_-"

6 comments:

  1. HAHA.. Zwan doakan smoga dapatlah cari baju yang sesuai saiznya and sempatlah siapkan kuih raya.. good luck! ;)


    MySuaraBlog: Golongan Apakah Kita?

    ReplyDelete
  2. ni she ma hen ley aa? HAHA


    adehhh usaha! usaha!

    ReplyDelete
  3. o0o0o0o...kecik sgt ke badan tu...ni mesti saiz xs ni?hehe

    ReplyDelete
  4. pakai je ganu cam dulu pun..
    cantik ape..
    nmpk comel..
    haha!

    ReplyDelete
  5. haha. ak pun slalu camtu. dh jumpa tp labuh sgt la pulak. nak x nak, ak kna bli gak la. pastu kena potong ikut saiz ak la. keh3

    ReplyDelete

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...